Dvd winnen

Win de dvd Barbie Kerstverhaal

De Sint is pas net in het land, maar stiekum bereiden we ons ook al een beetje voor op Kerstmis. Met de dvd Barbie Kerstverhaal bijvoorbeeld, die sinds vorige week in de winkels ligt.

Barbie Kerstverhaal is een bewerking van het klassieke ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens, maar dan natuurlijk met Barbie in de hoofdrol. Zij speelt de rol van Eden Starling, de glamoureuze zangeres van een theater in het Victoriaanse Londen. Samen met haar verwaande kat, Chuzzlewit, heeft de egoïstische Eden besloten dat alle artiesten van het toneelgezelschap op Kerstdag zelf moeten repeteren! Zelfs Catherine, haar jeugdvriendin en kostuumontwerpster, kan Eden niet van haar zelfzuchtige plannetje doen afzien. Maar dan voeren drie erg ongewone kerstmisgeesten Eden mee op een fantastische kerstreis die haar hart openzet voor het echte kerstgevoel en de vreugde van het geven.

Wij geven deze week 3 exemplaren van deze heerlijke kerstdvd weg. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is bij ‘Antwoord’ de naam en de leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt invullen.

Deze actie is afgelopen, winnaars ontvangen de dvd zsm.