Dvd winnen

Win de dvd Barbie Duimelijntje

Barbie vierde onlangs haar 50e verjaardag. De ontwerpers hadden destijds waarschijnlijk niet kunnen vermoeden wat een imperium deze dame in de loop der jaren op zou bouwen: naast poppen zijn er inmiddels tal van andere Barbie zaken te koop, zoals bijvoorbeeld dvd’s. En daarvan geven wij er deze week 3 weg!

Barbie presenteert het klassieke sprookje van Duimelijntje in een eigentijds jasje. Maak kennis met het piepkleine meisje Duimelijntje. Ze leeft in harmonie met de natuur in de magische wereld van de Twillerbees™, een verborgen paradijs vol wilde bloemenpracht. Maar de door en door verwende Makena heeft haar zinnen gezet op juist dit stukje wilde natuur en voor ze het beseffen, bevinden Duimelijntje en haar twee vriendjes zich in een luxueuze flat in de grote stad. Tot hun ontzetting raken ze op de hoogte van bouwplannen die het land van de Twillerbees™ zullen vernietigen! Daar besluit Duimelijntje met haar magische natuurkrachten een stokje voor te steken en te bewijzen dat zelfs de kleinste persoon een groot verschil kan maken.

Wil jij kans maken op deze dvd? Geef dan bij ‘Antwoord’ de naam en leeftijd van het kind waarvoor je meespeelt door, en misschien valt de dvd binnenkort bij jou op de deurmat!

Deze prijsvraag is afgelopen, winnaars ontvangen de dvd zsm.