Dvd winnen

Afgelopen: Win Cirque du Soleil: Worlds Away op DVD

Vanaf 19 juni kun je ook thuis genieten van het mooiste circus ter wereld. Wij geven deze week de DVD Cirque du Soleil: Worlds Away weg!

Cirque du Soleil: Worlds Away op DVD is niet zomaar een registratie van een show, nee, het is een echte speelfilm. Een jonge vrouw uit een kleine stad bezoekt op een avond een rondreizend kermis. Ze wordt meegenomen door een niet-sprekende clown om de topattractie van het circus te bezoeken: de Aerialist. Ze raakt betoverd door de Aerialist en is getuige van zijn val als hij misgrijpt. Ze rent naar hem toe om te helpen, maar zodra ze bij hem neerknielt, verdwijnt de grond onder hen beiden en komen ze terecht in de droomwereld van Cirque du Soleil.

pvcirque2

Gescheiden van elkaar reizen ze door de verschillende werelden om elkaar terug te vinden. Tijdens deze reis ontmoeten de geliefden de meest vreemde en wonderlijke artiesten en optredens van Cirque du Soleil.

Cirque du Soleil: Worlds Away is vanaf 19 juni exclusief bij Blokker beschikbaar op Blu-ray Single Disc en DVD Single Disc. Maar natuurlijk geven wij deze week ook exemplaren weg! Om kans te maken hoef je slechts het onderstaande formulier in te vullen.

Deze actie is afgelopen.