Dvd winnen

Afgelopen: Win Bones prijzen

Onlangs verscheen het 6e seizoen van Bones op DVD, en dat is voor ons een mooie reden om leuke prijzen van deze geweldige serie weg te geven!

Forensisch antropologe Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) en FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz) keren samen met hun team terug naar het Jeffersonian Institute voor een nieuw seizoen vol zwarte humor, moord, mysterie en chemie! Bovenop een scala aan persoonlijke crisissen Рvan Angela’s geheime zwangerschap tot Booths nieuwe relatie met een oorlogsreporter Рpakt het team een reeks complexe & gruwelijke misdaden aan. Zo worden ze geconfronteerd met een moordzuchtige chupacabra, een uitstapje naar de Jersey Shore, de laatste terugkeer van de Grafdelver en een alerte scherpschutter met een dodelijke link naar Booths verleden.

Ter ere van de release van Bones 6 op DVD, geven wij deze week 2 boxen weg uit de voorgaande seizoenen. Daar mogen we ook nog leuke boeken van Kathy Reichs bij doen, de auteur op wiens leven Bones gebaseerd is. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.