Dvd winnen

Afgelopen: Win Arrested Development seizoen 2 en 3 op DVD

Deze week een winactie om je aan het lachen te maken. Wij mogen namelijk seizoen 2 en 3 van de comedy Arrested Development weggeven.

In seizoen 2 van deze met 6 Emmy Awards® bekroonde comedyserie probeert Michael Bluth om, voor de zoveelste keer, te ontsnappen aan zijn gestoorde familie. Hij laadt de auto vol, neemt zijn zoon George-Michael mee en zet koers naar Arizona. Al snel wordt hij echter tegengehouden door de politie, die hem vertelt dat zijn vader George Sr. uit de gevangenis is ontsnapt. Aangezien Michael zelf ook een gevangenisstraf riskeert vanwege een in het verleden gemaakte, onzuivere zakelijke deal met Irak, besluit hij om terug te keren en zijn naam te zuiveren. Ondertussen vlucht George Sr. in het geheim naar Mexico. Tobias wordt de reserve acteur van theatergezelschap de ‘Blue Man Group’ en Lucille heeft een hartstochtelijke verhouding met Oscar, de tweelingbroer van haar man.

In seizoen 3 ontdekt Michael Bluth eindelijk dat in plaats van zijn vader zijn oom Oscar in de gevangenis zit. Michael gaat op zoek naar zijn vader en wil hem onder huisarrest plaatsen. Als hij hem vindt, beweert George Sr. echter dat hij in een complot geluisd is om samen te werken met de Irakezen. Michael heeft geen andere keuze dan deze bizarre bewering te onderzoeken. Hoe gecompliceerd en sluw het complot daadwerkelijk is, ontdekt hij pas als hij samen met Buster naar Irak vertrekt om Gob te redden. Ook ontdekt hij welk familielid het ware brein is achter al deze waanzin.

Wil jij deze dvd’s winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in, en maak kans!