Dvd Film

Sinterklaas en het uur van de waarheid

Zap wat langs de verschillende kinderzenders, en je komt hem zo langzamerhand steeds vaker tegen: Sinterklaas. Nog een paar dagen en hij is echt in Nederland, maar de voorbereidingen zijn natuurlijk al in volle gang.

De meeste tv-series en dvd’s met de Goedheiligman in de hoofdrol bevatten veel dezelfde ingrediĆ«nten: Sinterklaas, Zwarte Pieten, de Stoomboot, veel cadeautjes en het Grote Pietenhuis. Voor wat grotere kinderen, die een beetje op het randje van ‘bestaat ‘ie nou echt of niet?’ verkeren, is de dvd ‘Sinterklaas en het uur van de waarheid’ een leuke opvolger hiervan.

Hierin gaat, zoals altijd met Sinterklaas, van alles mis. Dit keer draait het echter om boeven, politie, geld en een spannende reis naar Cyprus. Het uiteindelijke doel, het redden van het Sinterklaasfeest, blijft hetzelfde, maar de setting is goed aangepast aan de wat oudere doelgroep. ‘Sinterklaas en het uur van de waarheid’ is een echte speelfilm van bijna 2 uur, die eigenlijk te leuk is om alleen in de Sinterklaastijd te bekijken. Met bekende namen als Hetty Heijting, Frans van Deursen, Joep Sertons en Wieteke van Dort.

Sinterklaas en het Uur van de Waarheid
Bestel via Bol.com: Sinterklaas en het Uur van de Waarheid
Frederik de Groot