Dvd winnen

Prijsvraag: Fifi en haar Bloemenvriendjes

Het vergeet-me-nietje Fifi is in Nederland nog niet zo bekend. Maar als het aan haar ligt, komt daar snel verandering in! Al maandenlang is Fifi en haar Bloemenvriendjes de meest succesvolle pre-school TV-serie in Engeland en Australië. Nu is het de beurt aan Nederland: sinds kort zijn haar avonturen ook bij ons op TV te zien. Ook prijken Fifi en haar bloemenvriendjes inmiddels op tassen, kleding, boekjes, speelgoed en meer… Op 12 september brengt Bridge Entertainment Group haar eerste DVD uit: Fifi en haar Bloemenvriendjes – Deel 1: Fifi’s talentenjacht.

Op deze dvd, die ongeveer 60 minuten duurt, staan 6 verhaaltje van Fifi en haar vriendjes Violet, Sleutelbloem, Klaproos, Tante Tulp, Pip het kruisbessenmannetje, Steker de wesp, bij Bombus, slak Slakkie, Mo, Poppie en Pinnetje het spinnetje. Ben je benieuwd naar deze dvd? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag!

Mail ons voor 18 september het antwoord op de volgende vraag: welke zender zendt de avonturen van Fifi en haar vriendjes uit in Nederland?

Deze prijsvraag is afgelopen.

Bestel de dvd’s van Fifi en haar Bloemenvriendjes bij Bol.com:

Fifi En Haar Bloemenvriendjes 2
Fifi En Haar Bloemenvriendjes 2
Tim Harper