Dvd

Playmobil: Het Geheim van Pirateneiland

Op Kidslog houden we je al op de hoogte van de nieuwste speelgoed introducties van Playmobil (wist je dat er sinds de introductie 35 jaar geleden wereldwijd 2,1 Playmobil poppetjes zijn geproduceerd?), maar sinds 5 november kun je nu ook een animatiefilm waarin de bekende poppetjes de hoofdrol spelen in de winkels vinden.
 
De piratenlijn is binnen Playmobil 1 van de bestverkopende series, en dus is ook de film hierop gebaseerd. Wanneer Jack en Amelia op de zolder van hun grootouders aan het spelen zijn, komen ze toevallig in een andere wereld terecht. Ze belanden op een schip vol piraten die op zoek zijn naar een schat op Skull Island. Maar dat is niet zonder gevaren… Het eiland is vergeven van vervloekte skeletten die de schat bewaken en niet aarzelen om rovers de soep in te draaien. Jack en Amelia beleven een wervelend avontuur met reusachtige inktvissen, dansende skeletten, een voodooman en Playmobil rockers met leuke liedjes die steeds onverwachts opduiken.
 
Leuk om te bekijken, én om daarna natuurlijk zelf na te spelen met de Playmobil piraten! De film duurt ongeveer 3 kwartier en is geschikt voor alle leeftijden. 

Playmobil - The Secret Of Skull Island
Bestel via Bol.com: Playmobil – The Secret Of Skull Island