Dvd Favourites

Pipo de Musical op DVD

Pipo de Musical deed het prima in de theaters, en dan kan een DVD natuurlijk niet uitblijven. Vandaag verschijnt deze, en wij bekeken hem alvast voor je.

De muscial draait, uiteraard, om Pipo, Mammaloe en hun vrienden. Zij gaan op reis naar het rijk van Zonzonia, waar de boze Kalief en de nog bozere Kalief Homaar allemaal nare zaakjes aan het uitspoken zijn.

Knap is dat een figuur dat reeds in 1958 werd bedacht, ook nu de kinderen vanaf de eerste minuut weet te boeien en aan het lachen weet te brengen. En dat terwijl Pipo, al wordt hij inmiddels gespeeld door een andere acteur, in al die jaren geen spat is veranderd! Af en toe komt de musical op beeld wat ‘klein’ over, er gebeurt dan even niet zo veel spannends en kleinere kinderen hebben de neiging wat af te haken. Gelukkig volgt hierop altijd weer snel een goede grap, gezellig liedje of het nodige spektakel, zodat iedereen weer bij de les is.

Het valt niet altijd mee om een registratie van een musical of theaterstuk goed in beeld te brengen. In dit geval is dat echter prima geslaagd en spat de gezelligheid regelmatig van het scherm. De extraatjes, interviews met Pipo, Mammaloe en Dikke Deur voegen door hun geringe lengte weinig toe, maar zijn voor de liefhebber natuurlijk leuk om te bekijken. Met een adviesprijs van 10,99 euro (bij Bol.com 8,99 euro) prima geprijsd!

Pipo De Clown - De Musical
Bestel via Bol.com: Pipo De Clown – De Musical