Dvd

Nu op dvd: Mijn Vriendjes Teigetje & Poeh op de Musical Toer

De zomervakantie al een beetje zat? Gelukkig worden er ook in deze periode weer wat nieuwe kinder-dvd’s uitgebracht, die de kids weer een paar uurtjes zoet houden. Vanaf deze week is ‘Mijn Vriendjes Teigetje & Poeh op de Musical Toer’ te koop op dvd.
Speel mee met Poeh, Teigetje, Tessa en al je favoriete vriendjes in een spectaculaire en avondvullende film met zeven nieuwe liedjes. Het is een perfecte dag om te picknicken en jij bent uitgenodigd! Om Konijn te bedanken dat hij deze heerlijke dag heeft georganiseerd, benoemen zijn vriendjes hem tot burgemeester van het Honderd Bunderbos. Maar Konijn moet nog een hoop leren. Zo maakt hij allemaal nieuwe wetten en regels waar de bewoners van het bos helemaal niet blij mee zijn. Als Teigetje zich niet kan houden aan Konijn’s regel dat er niet meer gesprongen mag worden, verdeelt Konijn het bos in twee delen met twee burgemeesters: Teigetje en Konijn! Nu het speurneuzenteam zo verdeeld is, moet Tessa goed ‘denken, denken, denken’ om iedereen weer bij elkaar te houden en het plezier in het Honderd Bunderbos voor iedereen terug te brengen.

De ‘Mijn Vriendjes Teigetje & Poeh’ serie is perfect voor peuters en kleuters, precies de leeftijdscategorie die de vakantie na een week of 3 wel weer gezien heeft. De serie is educatief, maar bovenal leuk, vrolijk en gezellig. Speelduur 57 minuten, adviesprijs 12,99 euro.

My Friends Tigger & Pooh - And A Musical Too
Bestel via Bol.com: My Friends Tigger & Pooh – And A Musical Too


kids-voordeel 468x60