Dvd

Knocked Up

Het zal je gebeuren: je gaat een avondje stappen om je promotie te vieren, en houdt aan de one night stand die daarop volgt een nogal ingrijpend souvenir over: een zwangerschap.

Dit is de basis voor de film Knocked Up, die vanaf 27 september in de bioscoop te zien is. De maker van ‘The 40-Year-Old Virgin’ hoopt met deze film op een nieuwe blockbuster, en eerlijk is eerlijk, die kans zit er best in.

Hoofdrolspeelster Alison (Katherine Heigl, bekend uit Grey’s Anatomy) besluit namelijk niet alleen om de baby te houden, maar ook om een band te krijgen met de aanstaande vader, Ben (Seth Rogen). Die is echter erg gehecht aan zijn studentikoze leventje, en is niet gewend om te werken: laat staan om voor een baby te zorgen.

Dit plot zou gemakkelijk gebruikt kunnen worden voor een dramatisch, misschien zelfs waargebeurd verhaal, maar Knocked Up is allesbehalve dat. ‘The year’s funniest movie’, aldus Entertainment Weekly, en de New York Times spreekt zelfs van een ‘Instant classic’. Een voorproefje in de vorm van een trailer vind je hier, ben je benieuwd hoe een baby van jou en je one night stand eruit komt te zien, dan kun je terecht bij de Knocked Up Babycreator.

Knocked Up (2DVD)(Special Edition)
Bestel via Bol.com: Knocked Up (2DVD)(Special Edition)
Seth Rogen


www.esprit.nl
Advertentie