Dvd

K3 in Nederland: nu op DVD!

De nieuwe DVD K3 in Nederland ligt vanaf 21 november in de winkels. Wij bekeken deze muzikale roadtrip door Nederland alvast.

K3 in Nederland

K3 in Nederland is een lekkere mix van korte stukjes verhaal, steeds onderbroken door een liedje. De dames hebben een optreden in Amsterdam, en gaan daar met zijn drietjes naar toe in hun busje.

Onderweg laten ze de kijkers én elkaar de leukste plekjes van Nederland zien. Heel verrassend zijn deze plekjes niet. Naast Rotterdam en Amsterdam worden de Zaanse Schans en Keukenhof aangedaan. Het levert mooie plaatjes op, en houdt het beeld van Nederland goed in stand, zullen we maar zeggen.

Verhaallijn

Natuurlijk wordt er onderweg volop gelachen, zeker als de dames elkaar filmen met een kleine camera. Maar er gaan ook dingen mis! Dat zorgt ervoor dat er regelmatig van vervoersmiddel gewisseld moet worden, en we Karen, Kristel en Josje ook per tandem en op een boot door Nederland zien trekken. De verhaaltjes duren steeds een paar minuten, waarop een liedje volgt dat in de setting past. Zo is het ook voor de allerkleinste K3 fans goed vol te houden.

Op het verlanglijstje!

Deze nieuwe K3 dvd zal vast en zeker op heel wat verlanglijstjes terechtkomen! En alhoewel we best wat minder voor de hand liggende plekjes van Nederland voorbij hadden zien willen komen, is het voor jonge kinderen toch een leuke manier om hun land een beetje te ontdekken. Wat ons betreft mogen de dames op deze manier nog wel meer landen af!