Dvd Film

High School Musical 2: vanaf vandaag op dvd

Na het succes van High School Musical werd er door vele fans al rijkhalzend naar uitgekeken: de release van High School Musical deel 2. In Amerika is de ‘feel good’ High School Musical een ware hit, en Nederland lijkt enthousiast te volgen.

In High School Musical 2 hebben de studenten van East High School zomervakantie. De vriendenclub van het basketball team Wildcats probeert een vakantiebaantje te vinden. De nuffige Sharpay is de hele zomer op de countryclub van haar ouders te vinden en omdat ze Wildcats aanvoerder Troy graag de hele zomer wil zien, regelt ze een baantje voor hem. Op zijn beurt regelt Troy echter ook een baantje voor de andere Wildcats en natuurlijk ook voor zijn grote liefde Gabriella. Daar is Sharpay helemaal niet blij mee. Ze wil Troy’s onverdeelde aandacht maar door de aanwezigheid van Gabrielle en de Wildcats lukt dat niet. Tot haar ongenoegen willen de Wildcats en Gabriella, net als zij, ook nog meedoen aan de jaarlijkse talentenjacht op de countryclub…

De DVD is een extended edition en bevat naast een nooit eerder vertoond muziekfragment meer swingend bonusmateriaal zoals de repetities, bloopers en High School Musical Karaoke. Bovendien staat de videoclip van de single ‘Dit is de stem van mijn hart’ Thomas Berge en Tess, de Nederlandse uitvoering van het nummer ‘You are the Music in me’, op de DVD. Vanaf vandaag te koop voor 14,99 euro.

High School Musical 2
Bestel via Bol.com: High School Musical 2
Vanessa Anne Hudgens