Dvd winnen

Freeks Wilde Wereld: win deel 3 op DVD (afgelopen)

Zijn jouw kinderen ook zulke fans van Freek Vonk? De man maakt met zijn aanstekelijke enthousiasme biologie interessant voor kinderen.

Al zijn avonturen zijn te zien op tv in Freeks Wilde Wereld, en ook steeds meer op DVD. Deel 3 van Freeks Wilde Wereld ligt vanaf nu in de winkels, wij geven drie exemplaren weg.

Freeks Wilde Wereld

Van de toppen van het Andesgebergte tot in het ijskoude water van de oceaan voor de kust van Afrika ontmoet bioloog Freek Vonk weer de mooiste en spannendste dieren. Hij maakt een duik met zandtijgerhaaien en staat oog in oog met de levensgevaarlijke zwarte mamba. Ook laat hij bijzondere dieren zien die nergens anders voorkomen dan op een van de meest afgelegen eilandengroepen ter wereld: de Galapagos. Freek vaart zelfs mee op een piratenboot!

Op deel 3 van Freeks Wilde Wereld vind je de onderstaande 10 afleveringen, goed voor 100 minuten avontuur. Meer informatie vind je op www.just4kids.nl.

1 – Dieren met een printje
2 – Reptielofiel
3 – Naar de haaien!
4 – De zwarte mamba
5 – Alleen op de Galapagos
6 – Op het piratenschip
7 – In de ban van de condor
8 – Dieren met een hoorn
9 – Wilde honden
10- Piratenvogels

Winnen

Wij mogen drie exemplaren van de DVD Freeks Wilde Wereld deel 3 weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en vergeet Kidslog ook niet te volgen op Instagram.

Deze actie is afgelopen.