Dvd Favourites Highlight

Een verrassing voor Minnie

Ook Mickey Mouse en zijn vriendjes vieren binnenkort Valentijnsdag, zo blijkt op de nieuwste dvd uit de Mickey Mouse Clubhuis serie. ‘Een verrassing voor Minnie’, zo luidt de titel, die overeenkomt met 1 van de drie afleveringen die je op de dvd aantreft.
Mickey wil een Valentijnsverrassing voor Minnie maken, maar kan dat natuurlijk niet alleen. Hij heeft hulp nodig van de welbekende muis-doe-dingen en de kijkertjes. Ieder probleem, klein en groot, dat opduikt kan worden opgelost, en kinderen worden op een speelse doch actieve manier gestimuleerd mee te denken. Zoals altijd met Mickey Mouse Clubhuis is de toon precies goed voor de doelgroep, en worden actief bezig zijn en nadenken slim afgewisseld met grappen en verhaaltjes.

Met een speelduur van 81 minuten, verdeeld over 3 verhaaltjes en een verkoopprijs van 12,9 euro vinden wij de dvd’s uit deze serie altijd een goede koop. Kinderen blijven ernaar kijken, zo is niet alleen onze ervaring maar ook die van vele anderen, de dvd blijft qua beeld en geluid ook bij ouders uit hun ‘allergie zone’ en de kids steken er wat van op!

Verrassing Voor Minnie
Bestel via Bol.com: Verrassing Voor Minnie