Dvd

Brothers & Sisters op dvd

Brothers & Sisters, de tv-serie die in de eerste aankondigingen een wel érg Amerikaanse ‘happy family’ uitstraling had, bleek bij nader inzien een erg fijne en helemaal niet zo conservatieve serie te zijn, waarin zelfs plek is voor een homo. De familie Walker runt een familiebedrijf, en alle kinderen proberen (met wisselend succes, en allemaal op hun eigen manier) hun steentje bij te dragen, maar vooral hun leven te leiden. En dat valt niet mee, na het overlijden van hun vader…

Dat alles levert natuurlijk heerlijke verhalen op: strijd, liefde, verwachtingen, hebzucht en ouderschap: in elke aflevering word je op je wenken bediend. Heb je de serie tot nu toe gemist, of wil je het eerste seizoen nog eens terugzien, dan kun je nu voor 55 euro ook de 6 dvd-box aanschaffen. Hierop vind je niet alleen alle afleveringen, maar ook wat bonus features.

Die zijn zoals je een beetje kunt verwachten bij een tv-serie: een nooit vertoonde aflevering, de stamboom van de Walkers, achter de schermen met de broers van de familie, bloopers en een gesproken toelichting op een episode. Niet heel bijzonder, maar voor de echte fans en trouwe kijkers toch een duidelijke meerwaarde. Dit soort beelden zie je tenslotte niet zo vaak op (de Nederlandse) televisie.

Brothers & Sisters is heerlijk kijkvoer voor op de wat kouder wordende avonden: met de dvdbox, een lekkere deken en een flinke rol koekjes kun je zo een week of wat vooruit.

Brothers & Sisters - Seizoen 1 (6DVD)
Bestel via Bol.com: Brothers & Sisters – Seizoen 1 (6DVD)
Sarah Jane Morris


www.esprit.nl