Dvd

Amika op dvd

Deze week is de eerste DVD box van Amika verschenen. Op de box, bestaande uit 4 DVD’s zijn de alle afleveringen van het eerste seizoen te zien met als bonus de videoclip. Dit betekent meer dan 500 minuten kijkplezier, ideaal voor regenachtige vakantiedagen.
De serie Amika speelt zich af op manage De Paardenhoeve; eigendom van de steenrijke familie De la Fayette. De vijftienjarige Merel heeft haar moeder verloren tijdens een springwedstrijd en mag daarom van haar vader niets met paarden te maken hebben. Merel is echter dol op deze dieren en neemt stiekem een baantje aan op de manege. Merel maakt kennis met de verwende dochter des huizes Marie-Claire en haar vriendinnenclubje de Z-Girlz en leert ook stalknecht Jan kennen op wie ze stiekem verliefd wordt. Jan draagt echter een groot geheim met zich mee over het speciale paard Amika dat hij niet kan delen met Merel. Want waarom mag niemand bij het afgelegen stalletje komen? Is Amika echt zo agressief als men beweert of is dat slechts een leugen van Marie-Claire  die bij haar eerste ritje van het paard viel en het sindsdien verwaarloost. Merel bouwt stiekem een band op met Amika, maar komt daardoor steeds meer in de problemen. Zal Merel de jaloerse Marie-Claire te slim af kunnen zijn? Ook als ze daarmee de belangrijke belofte aan haar vader moet verbreken? Is de liefde tussen haar en Jan sterk genoeg of laat Jan het afweten? Kunnen Merel en Amika samen de hele wereld aan?

Momenteel vinden de opnames van het tweede seizoen van deze serie plaats, deze zal naar verwachting eind dit jaar op televisie te zien zijn.

Amika - Seizoen 1
Bestel via Bol.com: Amika – Seizoen 1