Dvd winnen

Afgelopen: Win een dvd van Barbie of In de Droom Tuin

De kerstvakantie staat voor de deur, en dat is natuurlijk de perfecte tijd om met de kids eens lekker te relaxen, en een leuke dvd te kijken. En dat kan, want wij geven er deze week een aantal weg.

Barbie in een Kerstverhaal is een hartverwarmende bewerking van het klassieke verhaal van Charles Dickens, tot de nok toe gevuld met geliefde Kerstmelodieën, prachtige kostuums en heel veel humor! In het verhaal speelt Barbie de rol van Eden Starling, de glamoureuze zangeres van een theater in het Victoriaanse Londen. Samen met haar verwaande kat, Chuzzlewit, heeft de egoïstische Eden besloten dat alle artiesten van het toneelgezelschap op kerstdag zelf moeten repeteren! Zelfs Catherine, haar jeugdvriendin en kostuumontwerpster, kan Eden niet van haar zelfzuchtige plannetje doen afzien. Maar dan voeren drie erg ongewone kerstmisgeesten Eden mee op een fantastische kerstreis die haar hart openzet voor het échte kerstgevoel en de vreugde van het geven. Barbie in een Kerstverhaal is een absolute familiefavoriet waar je elke kerst opnieuw zult van genieten!

De verhalen van In de Droom Tuin spelen zich af in een magische omgeving – een rustige tuin in een mooi oud bos dat bestaat in de fantasiewereld van een kind tussen wakker zijn en het slapen gaan. De Droom Tuin is als een groot bewegend prentenboek waarin speelgoed tot leven komt. De serie heeft een weloverwogen literair tintje en kalmerende werking – de rustige vertelstem, simpele rijmpjes en mooie muziek nemen de kijkertjes mee in een inspirerende, vrolijke en magische wereld.

De BBC-reeks, die in het Engels In the Night Garden heet, groeide in Engeland uit tot een fenomenaal succes en is sinds kort ook aan de verovering van de Lage Landen begonnen. De peuterserie is een concept van de bedenkers van de Teletubbies.

Op deze dvd vind je de afleveringen ‘Wie stapt er nog meer in de Pinky Ponk?’, ‘Tombliboe Oe drinkt al het Pinky Ponk sap op!’ en ‘Igglepiggle’s Dekentje heeft beentjes gekregen’.

Wil jij kans maken op 1 van deze dvd’s? Vul dan onderstaand formulier volledig in en vermeld bij Antwoord de dvd van je keuze, Barbie of In de Droom Tuin.

Deze actie is afgelopen.