Dvd winnen

Afgelopen: Win een Dora of Diego game

Wij mogen deze week een aantal leuke games van Dora en Diego weggeven.
In Dora Redt de Sneeuwprinses heeft een gemene heks een vloek uitgesproken waardoor het magische “Snowy Forest” begint te smelten. Met de hulp van allerlei nieuwe vriendjes zoals Snowy Fairy, Swiper en Pirate Piggy, ga je er alles aan doen om de sneeuwprinses te bevrijden en het prachtige bos van zijn ondergang te redden! Dat doe je onder andere door een enorme sneeuwpop te maken, zo hard mogelijk te peddelen in een kano, een hondenslee te besturen, springen op een springkussen en nog veel meer!
In Het Grote Dinosaurus Avontuur leer je samen met Diego niet alleen van alles over dinosaurussen, je kunt ook een ritje maken op hun rug! Het spel bevat allerlei leuke opdrachten, kleine mini-games en grappige puzzels en is geheel Nederlandstalig, zodat zelfs de kleinste Diego fans het kunnen spelen.

Wij geven zowel Dora redt de Sneeuwprinses als Het Grote Dinosaurus Avontuur voor 3 verschillende gamesplatforms weg: Wii, Nintendo DS en Playstation 2. Vul onderstaand formulier volledig in, en vermeld welke game je graag zou willen winnen (Dora of Diego) en voor welk platform (Wii, DS of PS2).