Dvd

90210 op dvd

De critici zijn niet allemaal laaiend enthousiast, maar wie als tiener zelf naar Beverly Hills 90210 keek zal daar geen moeite mee hebben. 90210, het vervolg op dé hitserie uit de jaren 90 is heerlijk jeugdsentiment, in een modern jasje maar nog steeds herkenbaar. Niet in de laatste plaats doordat oude bekenden als Kelly Taylor en Brenda Walsh ook weer hun opwachting maken natuurlijk!
 
Deze dames, in de originele serie toch behoorlijke probleemgevallen zo nu en dan, zijn prima terechtgekomen: Kelly is decaan geworden en Brenda theaterregisseur. Zij spelen als volwassenen weer een rol op hun oude school, waar inmiddels een nieuwe lichting scholieren rondloopt. Onder hen ook broer en zus Annie en Dixon, die net als Brandon en Brenda destijds, nieuw zijn op West Beverly High en behoorlijk moeten wennen aan het leven in Beverly Hills.
 

90210 is Beverly Hills 90210 in en nieuw jasje. Minder verrassend dan de originele serie, maar zeker prima tienervermaak en een hoop nostalgie voor ‘oudere jongeren’. Het eerste seizoen komt deze week uit op dvd, verspreid over 6 discs. Hierop vind je ook vele extraatjes, waarbij wij vooral genoten hebben van de set tours, met al die bekende plekjes van toen en nu.