Culinair winnen

Afgelopen: Win kaas prijzen

Kaas kun je eten op brood, maar wist je dat je er ook heel leuk mee kan koken? Bekijk de workshop die Mathijs Vrieze aan een aantal kinderen gaf maar eens. En doe mee aan de winactie, dan kan jouw kind binnenkort zelf ook aan de slag met kaas!

Koken met kaas

Mathijs Vrieze is bij de meeste kinderen geen onbekende, deze tv-kok is dagelijks om 8.10 uur te zien bij Telekids als kok in Totally Fit Kids, waar hij samen met kinderen leuke ontbijtjes, traktaties en lunchtrommeltjes bereidt.

Maar Mathijs is ook goed met kaas! Onlangs gaf hij een workshop aan een aantal kinderen, waarin zij met de bekende Noord-Hollandse Gouda, herkenbaar aan het Rode Zegel, de lekkerste gerechten maakte. Je vindt dit filmpje op kaas.nl, waar je nog veel meer leuke en lekkere feitjes over kaas vindt.

Winnen!

Heb je het leuke, unieke schort gezien dat de kinderen in het filmpje dragen? Daarvan mogen wij er een paar weggeven, kan je kind voortaan zonder de kleding vies te maken in de keuken aan de slag.

Daarnaast hebben we nog een heerlijke hoofdprijs: een uitgebreid proefpakket kaas. Dan kunnen jij en je kind meteen aan de slag, en zelf gaan koken met kaas! Kans maken op het schort en het kaaspakket? Vul het onderstaande formulier volledig in, en beantwoord de vraag: Eet jouw kind graag kaas? En zo ja, in welke vorm? Oude kaas, jonge kaas? Op brood, of verwerkt in gerechten? Wij zijn hartstikke benieuwd!

Deze actie is afgelopen.