Culinair winnen

Win kaartjes Bubbles on the Beach (+BBQ)

Bubbles on the Beach is een proeverij van mousserende wijnen met veel extra’s. Op zaterdag 30 augustus staat het strand van Zandvoort in het teken van dit evenement, waar het thema proeven, drinken en genieten en feesten is. Er zijn vele soorten mousserende wijn: een tintelend glas Cava uit Spanje of een aangename Spumante uit Italië, frisse Sekt uit Duitsland en -niet te vergeten- de subtiele Crémants, bijvoorbeeld uit de Elzas. Maar ook in Australië en Zuid Afrika wordt lekkere mousserende wijn gemaakt.
Maar er is natuurlijk meer: een wedstrijd in het openen van flessen mousserende wijn bijvoobeeld, en een luxe BBQ, afgesloten met een leuk salsa feest, inclusief workshop salsadansen. Voor de niet-dansers is er een Holland Casino pokertafel, en om af te koelen hoef je niet naar de zee : er zijn twee echte Patioworld bubbelbaden.

Daar wil je natuurlijk bij zijn, en dat kan! Wij geven deze week 2 kaartjes weg, maar je kunt via Lifestylelog ook kaartjes met korting kopen. Ga naar www.perswijn.nl/bubbles en je bent er voor 41,50 ipv 49,50 euro bij. Wil je kans maken op de gratis kaartjes, dan geef je ons simpelweg voor 18 augustus even je leeftijd door.

Deze prijsvraag is afgelopen, de winnaar ontvangt de kaartjes zsm thuis.