Culinair winnen

Afgelopen: Win Australian Homemade Heart to Get

Het is bijna Valentijnsdag! En wat is er nu leuker om aan je lief te geven (of om zelf te ontvangen!) dan chocolade? Wij geven het goede voorbeeld.

Australian Homemade, dat is heerlijke, luxe chocolade met steeds weer nieuwe bijzondere combinaties. Chocolade van topkwaliteit, gemaakt van de beste natuurzuivere ingredi├źnten. Chocolade zoals wij dat graag zien, en bovenal proeven natuurlijk.

Naast een vast assortiment om je vingers bij af te likken, is Australian Homemade ook een ster in het maken van bijzondere seizoensproducten. Net wat specialer, opvallender en simpelweg mooier dan andere chocolade. Neem nu dit Heart to Get, speciaal voor Valentijnsdag.

In een mooi bewaarblik, uiteraard voorzien van een kaartje voor jouw persoonlijke boodschap, tref je een chocoladehart aan met marsepein of crispy vulling. Verkrijgbaar in melk, puur en wit, voor 6,95 euro. Prima cadeautje, als je het ons vraagt!

En dus zijn we maar wat blij dat we van Australian Homemade 10 van deze mooie harten weg mogen geven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in. Meer info of Australian Homemade chocolade kopen? Check dan www.australianhomemade.nl

Deze actie is afgelopen.