Culinair winnen

Afgelopen: Win Eve’s Choice koekjes

Wat kies jij? Lekker of gezond? Die keuze hoef je met Eve’s Choice niet meer te maken! Deze exclusieve koekjes zijn lekker én gezond!

Eve’s Choice is nu verkrijkbaar bij C1000 in de smaken Rose Almond, Peach Prosecco en Lemon Green Tea. De namen alleen al zorgen ervoor dat het water ons in de mond loopt, maar het wordt nog beter. Over de inhoud is namelijk goed nagedacht. Zo gebruikt Eve gerst in plaats van granen, beter voor je bloedsuikerspiegel, en daardoor minder kans op een snack-attack een uurtje later: je hebt langer een verzadigd gevoel. Daarnaast zijn belangrijke bouwstoffen toegevoegd om je tijdens het snoepen te trakteren op al het goede wat Eve je te bieden heeft: 8 essentiële aminozuren, vitamine B1, B2, B3, Omega 3 en 6, Beta Glucanen, ‘langzame’ suikers en vezels. De cookies van Eve’s Choice bevatten ook nog eens 25% minder suiker dan andere koekjes en tussendoortjes.

Klinkt goed, toch? Daarnaast weet Eve ook nog eens dat het oog ook wat wil. De koekjes zijn per twee verpakt in een hersluitbare, stylish verpakking. Handig, want als je jezelf kunt bedwingen na 1 koekje, en de tweede tot later wilt bewaren, sluit je de verpakking zo weer af.  Meer informatie over Eve’s Choice vind je op www.eveschoice.nl, en natuurlijk kun je ook vrienden met Eve worden op Facebook: www.facebook.com/eveschoiceNL.

Nieuwsgierig geworden? Wij mogen deze week 10 pakketjes met daarin alledrie de smaken die Eve’s Choice te bieden heeft weggeven. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in, en misschien kun jij binnenkort verantwoord genieten!

Deze actie is afgelopen.