Culinair

Tony’s Chocolonely presenteert nieuwe limited editions

Tony's Chocolonely limited editions

De chocolade van Tony’s Chocolonely is altijd al hartstikke lekker, maar de limited editions zijn helemaal om bij te kwijlen!

Al voor het vierde jaar op rij presenteert Tony’s Chocolonely drie limited edition smaken, en als je het ons vraagt zijn ze dit jaar nog lekkerder dan voorheen. Maar wees er snel bij, want ze zijn maar tijdelijk te koop!

Laten we eerst iets duidelijk maken: als je een reep van Tony’s Chocolonely koopt, dan weet je niet alleen zeker dat hij lekker zal zijn, maar ook dat hij op een verantwoorde, slaafvrije wijze geproduceerd is. Daardoor smaakt je reep direct nog lekkerder.

Ook de ingrediënten van deze limited edition zijn weer op verantwoorde wijze ingekocht. En daarmee doen ze iets waarvan we altijd geleerd hebben dat je dat écht niet moet doen: drop en chocolade combineren. Twee van onze lievelingssmaken, maar samen, dat kan toch niet? Nou, zeker wel! De Melk & Drop reep is heerlijk! Bij drop moet je je in dit geval een zoute salmiak smaak voorstellen, geen kokindjes, en dat combineert echt heerlijk met de zoete smaak van chocolade. Wat een verrassende reep!

Ook heerlijk: de Puur, Sinaasappel & Rozemarijn reep. Donkere chocolade met sinaasappel, dat is heerlijk. Doe er er wat rozemarijn bij en het wordt nog lekkerder, zo bewijst deze reep. Het is er eentje voor fijnproevers, je moet er van houden, maar wij vinden hem lekker!

tonylimited2

Onze onbetwiste favoriet van de drie is echter Melk, Walnoot & Banaan. We zijn nu al boos dat deze smaak niet voor altijd in het assortiment zit, want, oh, wat zijn we verkocht. Romig, zoet, goddelijk lekker! Als je het ons vraagt de beste chocoladereep ooit.

Waar te koop?

Loopt het water je in de mond? Ren dan niet direct naar de supermarkt! Daar vind je welliswaar het normale assortiment Tony’s Chocolonely, maar niet deze limited edition repen. Die worden, als bedankje voor hun vertrouwen, uitsluitend verkocht bij de winkels die Tony’s al vanaf het begin steunen. Dit zijn o.a. Marqt, Wereldwinkels, Waar! en kadoshops. Wacht niet te lang, straks zijn ze op!