Culinair

Spicy bars van justnuts

Spicy bars van justnuts

Eet je als tussendoortje graag een reep met noten en zaden, maar vind je de wat voorspelbare smaken die daar altijd aan zitten helemaal niks? Dan heeft justnuts goed nieuws voor je!

Zij introduceren vier nieuwe spicy bars, die in niks lijken op de repen die je kent. Wij proefden ze!

Spicy bars van justnuts

Zo’n reep met noten en zaden is een lekker tussendoortje, maar vaak wel wat ‘week’ van smaak. Honing, cranberry’s, chocolade: veel verder gaan de smaken meestal niet. Terwijl er zo veel mogelijk is!

Bij justnuts sloegen ze aan het experimenteren met bijzondere smaken die wat meer pit bevatten. Met bijzondere kruiden, zonder afbreuk te doen aan de basiswaarde: een voedzame reep, met snelle en langzame koolhydraten, proteïne en gezonde vetten die de suikeropname vertragen. Oh, en 100% biologisch natuurlijk. Dat resulteerde in vier nieuwe repen.

Spicy bars van justnuts

Cajun Hunter, Marrakesh Nomad, Captain Curry en BBQ Bandit

Elk van de nieuwe smaken heeft een duidelijke smaak en oorsprong. Zo komt Cajun Hunter natuurlijk van de cajun kruiden die je kent uit o.a. Jambalaya en Sticky Chicken. Zoete paprika, oregano, knoflook en cayennepeper zorgen voor een energiereep zoals je hem nog nooit eerder proefde!

Houd je van Oosterse smaken als kaneel, gember, kurkuma en komijn? Dan is Marrakesh Nomad echt jouw reep. En die van ons, want mjammie, wat is deze lekker!

Ook fijn: Captain Curry, voor een vleugje India (denk: koriander, kardemom, komijn en gember). Of BBQ Bandit, met gerookt zout, all spice en cayennepeper. Alsof je op een zomerse, Amerikaanse BBQ bent!

De nieuwe repen zijn te koop bij o.a. Marqt, AH (To Go), de Tuinen en bedrijfsrestaurants, en kosten €1,25 per stuk.