Culinair

Special Bite

Bezoekers van de website www.SpecialBite.com stemden de afgelopen maanden op hun favoriete restaurant om buiten te eten, wat resulteerde in een top 15. Onder de noemer ‘De Gouden 15’ is deze opgenomen in de SpecialBite voor deze zomer. Maar daarnaast is de redactie van dit handige boekje natuurlijk zelf ook op jacht gegaan naar de leukste culinaire hotspots voor deze zomer.

Daarbij is gelet op de kwaliteit van het eten, het terras en het uitzicht. Echt lekker zomers dineren doe je tenslotte pas als deze drie factoren helemaal ok zijn. Voorin de gids vind je naast de eerder genoemde Gouden 15 enkele shortlists, waardoor je bijvoorbeeld in 1 oogopslag de beste restaurants aan het strand kunt vinden. Vervolgens vind je de lijstjes van de 4 grote steden en Maastricht, gevolgd door een overzicht per provincie.

Van ieder restaurant tref je een bondige beschrijving aan, aangevuld met adresinformatie, de soort keuken, openingsdagen en, heel slim, de uren waarop je er in de zon kunt zitten. SpecialBite is ideaal om bij de hand te hebben als je houdt van lekker eten op bijzondere locaties. Neem hem mee op een vakantie in eigen land, of leg hem in de auto, om een dagje weg leuk af te sluiten.

Special Bite zomer 2008
ISSN 1574-1346
Uitgeverij Inmerc
5,95 euro