Culinair

SPA Reine subtile: water met een beetje smaak

SPA Reine Subtile

We weten allemaal hoe belangrijk het is om iedere dag genoeg water te drinken, zeker in de zomer. Maar we weten ook allemaal hoe saai de hele dag door water drinken kan zijn. SPA Reine Subtile zou daar wel eens verandering in kunnen brengen.

SPA Reine Subtile

Wij tippen deze nieuwe introductie van SPA als hét zomerdrankje van 2019. Het heeft namelijk alles dat we zoeken: veel verfrissing, een subtiel smaakje, goede dorstlessende capaciteiten en geen calorieën. Beter wordt het niet, toch?

SPA Reine Subtile

SPA heeft wel meer drankjes met een smaakje in het assortiment. Allemaal hebben ze het natuurlijk mineraalwater van SPA als basis. Aan de ene variant is vervolgens koolzuur toegevoegd, aan de ander heel veel fruit. Allemaal lekker, maar onze voorkeur gaat uit naar de nieuwe variant, SPA Reine Subtile. Dit watertje bestaat voor, hoe kan het ook anders, meer dan 99% uit water. Daaraan zijn alleen wat natuurlijke aroma’s uit vruchten en kruiden toegevoegd. Deze zorgen voor een subtiel smaakje, terwijl de essentie behouden blijft: water dat je makkelijk wegdrinkt, en dat zonder al te veel zoetigheid toch een klein beetje smaak geeft.

SPA Reine Subtile

Je kunt kiezen uit de smaken Lime Jasmine, Raspberry Apple of Orange Cardamon. Een prettige variatie op ‘gewoon’ water, en ideaal om altijd koud te hebben staan. Zie het niet als een vervanger van frisdrank, daarvoor is de smaak te licht, maar wissel SPA Blauw eens af met SPA Reine Subtile als je de hele dag water drinken wat saai vindt.