Culinair

Spa introduceert nieuwe lijn fruitlimonades

Spa

Goed nieuws van Spa! Onlangs introduceerden zij een nieuwe generatie frisdranken met uitsluitend ingredi├źnten van natuurlijke oorsprong.

Geen kunstmatige kleurstoffen dus, en ook geen zoetstoffen of conserveermiddelen meer. Een grote stap, die bij ons direct een vraag oproept: merk je dat aan de smaak?

Spa Orange, Lemon Cactus, Apple, Citron, Citrus Fruit en Forest Fruit

Dat het mineraalwater van Spa helemaal natuurlijk is wisten we al: we mochten al eens mee naar Spa, in de Belgische Ardennen, om het natuurgebied te zien waar het Spa mineraalwater vandaan komt. Indrukwekkend mooi! In dit streng beschermde natuurgebied wordt de regen die valt, nadat hij door verschillende grondlagen heen is gegaan, opgevangen. Het duurt jaren voor een druppel regen uiteindelijk als Spa mineraalwater eindigt, wist je dat?

Spa

Fijn om te weten dat nu ook de frisdranken van Spa niks anders in zich hebben dan in de natuur te vinden is. Als je Spa Citrus Fruit drink, onze roze favoriet, komt de smaak van ├ęcht citrus fruit. Of je het verschil proeft met de kunstmatige versie durven we niet te zeggen, maar wij geloven van wel. Een fijn idee, toch, dat er alleen mineraalwater en fruit in je glas zit, en geen rare toevoegingen?