Culinair

Pickwick Wellbeing Moments

Nederland krijgt meer en meer een echte theecultuur. En dat betekent geen saaie theezakjes in oude mokken, maar luxe thee in mooie glazen.

Zeg je in Nederland thee, dan zeg je Pickwick. En wat leuk dat dit merk nu komt met theemelanges die helemaal aansluiten op de veranderende theecultuur! Onder de noemer Pickwick Wellbeing Moments zijn er 6 nieuwe soorten thee, wij probeerden ze uit.

Een goed begin is het halve werk, en dat goede begin is er. De mooie luxe verpakking met sfeerbeelden maakt dat je echt zin krijgt in een lekker kopje thee. De luxe zakjes, waarin je de smaakmelange met eigen ogen kunt zien versterken dat gevoel nog maar eens.

Nu gaat het bij thee uiteindelijk natuurlijk om 1 ding: de smaak. Als die niet goed is, heb je niks aan een goede look. Gelukkig is dat hier geen enkel probleem. Er zijn smaken voor iedereen, voor elk moment van de dag. Van Green Hamman voor verfrissing, tot Lavender Serenity voor rust. Of de warme Vanilla Warmth, op basis van rooibos, dat wordt onze favoriet als de dagen weer kouder worden.

De verkoopprijs van deze lekkere luxe thee is slechts 1,99 euro per verpakking. Wij zeggen hoera voor Pickwick!