Culinair

Pickwick Double Green

Pickwick Double Green

Wat is er nog groener dan gewone groene thee? Pickwick Double Green! Deze bijzondere varianten zijn nu te koop in de supermarkt.

Pickwick Double Green

Groene thee is hot, hip en here to stay. Wist je dat we al 15 jaar groene thee drinken in Nederland? In het begin waren het vooral ‘gezondheidsfreaks’ die ervoor kozen, maar inmiddels is er nauwelijks meer een café of terras te vinden waar geen groene thee geschonken wordt.

Ook thuis krijg je steeds meer keuze als het om groene thee gaat, met verrassende varianten en frisse smaakjes. Wij grijpen zelf vooral in de lente en zomer graag naar de groene thee, in plaats van naar de zwarte. Dat tikkeltje frisse past perfect bij een heerlijk zonnetje!

Pickwick brengt deze maand de Pickwick Double Green lijn uit. Da’s nog groener dan groen, doordat groene thee wordt gecombineerd met twee andere groene ingrediënten. Zo is er de variant Appel & Citroengras, kun je kiezen voor Komkommer smaak & Munt (onze favoriet voor de zomer!) en Druiven smaak & Citroenverbena (een groen kruid, dus nee, ze smokkelen niet door er stiekem een gele citroen in te doen).

De smaken zijn stuk voor stuk licht, fris en op en top ‘groen’. Een doosje met twintig zakjes kost €1,65.