Culinair

Nieuwe tapas bij Jumbo

Tapas bij Jumbo

Heb je ze al gezien, al die leuke bakjes met kleine hapjes? Er zijn een hoop nieuwe tapas bij Jumbo, en bestaande hapjes werden in een nieuw jasje gestoken.

Voor ons een goede reden om eens in het assortiment te duiken, en natuurlijk laten we jou meekijken.

Tapas bij Jumbo

De tijd dat je uren in de keuken staat als er wat te vieren valt is voorbij: steeds vaker kiezen we voor kleine hapjes, tapas, waar je nauwelijks meer iets aan hoeft te doen.

In het assortiment van Jumbo trof je al verschillende koude tapas aan, olijven en pepertjes bijvoorbeeld. Deze hapjes zitten nu in een nieuwe, ronde verpakking en zijn geseald, zodat ze langer houdbaar zijn. Nieuw is o.a. de tomatenkaviaar die wij probeerden, lekker fris en door de leuke kleurtjes een feest om op tafel te zetten. Als je gasten hebt, maar ook leuk als extraatje bij de dagelijkse maaltijd. Iedere dag is een feestje, toch?

Tapas bij Jumbo

Warme hapjes

Nieuw zijn de warme hapjes, die verpakt zijn in een bakje dat zo in de magnetron kan. Handig! Er is van alles, zowel voor vleesliefhebbers als voor vegetariërs. Wij kozen de gegrilde kastanjechampignons met kaasvulling en de stukjes grillworst met kaas en pittige saus. Leuk, om gezellig met vrienden of gezin kleine hapjes te eten. De tapas zijn snel klaar, er is voor ieder wat wils, en zien er zo mooi en verzorgd uit dat je er gegarandeerd indruk mee maakt. Prijzen lopen van €1,- tot €3,25 per bakje.