Culinair Fashion Food Gadget Health Kerst wonen

Nieuwe merken leren kennen op de Blogboot

Met de feestdagen in aantocht, liggen er weer heel wat nieuwe producten in de winkels. Perfect om jezelf of een ander blij mee te maken. Op de Blogboot werd ik deze week bijgepraat door een aantal merken, die lieten zien wat voor mooie, nieuwe producten zij hebben geïntroduceerd.

Varen met de Blogboot

Uitnodigingen voor presentaties van nieuwe producten komen hier regelmatig binnen, maar lang niet altijd ga ik erop in. De reden? Ze kosten nogal veel tijd. Daarom ben ik dol op initiatieven als de Blogboot, waarbij je in een korte tijd door verschillende merken bij wordt gepraat. Een stuk efficiënter voor de agenda!

De Blogboot wordt op initiatief van Marstyle mogelijk gemaakt door Starboard Boats in Amsterdam. Een jong bedrijf dat met een aantal boten door de Amsterdamse grachten vaart, ook binnenkort tijdens het Amsterdam Light Festival. We hadden geluk met het weer, en voeren op een zonnige dag door hartje Amsterdam. Genieten hoor! Op de boot waren meerdere vertegenwoordigers van bedrijven aanwezig, die ons ondertussen van alles vertelden over hun producten.

Eén van die merken was KRAEK, een jong horlogemerk met het hart op de goede plek. Het merk is partner van Microkrediet voor Moeders, en helpt zo vrouwen in Azië met het opzetten van een eigen onderneming. Daarnaast maakt het ook gewoon prachtige horloges. Ik ontving er eentje uit de LAVIE collectie, een mooie, subtiele lijn die naar eigen smaak is aan te passen. Zo kun je de bandjes zelf verwisselen, en heb je ook keuze uit een zilveren, gouden of rosé gouden basis. Ik ging voor het volledig zilveren model, dat mooi overal bij past. Als je een kijkje neemt op hun website, gebruik dan zeker de code KRAEKBB10% bij het afrekenen. Daarmee krijg je nog anderhalve week 10% korting op de collectie.

Dat kan makkelijker!

Ook aanwezig op de boot was het merk ROIDMI, met hun topmodel de RS70. Deze stofzuiger doe je eigenlijk tekort door hem alleen een stofzuiger te noemen. Het is namelijk tegelijk ook een kruimelzuiger, dweilmachine en poetsmachine. Licht van gewicht, maar bijzonder sterk in zijn prestaties, zo bleek wel tijdens de demonstratie. Na het zuigen van de vloer werd deze met nauwelijks extra moeite ook grondig gedweild en gepoetst, en de resultaten waren behoorlijk indrukwekkend. De prijs ook, met 699 euro is hij niet goedkoop, maar door zijn prestaties en verschillende functionaliteiten krijg je wel waar voor je geld. Voor op het verlanglijstje!

Van het merk Witt werd vervolgens een mooie slowjuicer gepresenteerd, die zelf uit amandelen amandelmelk weet te maken. Een krachtig apparaat, waarmee je in een handomdraai fijne sapjes maakt. Thuis kan ik aan de slag met een slimme Smoothie blender van hetzelfde merk, waarbij de beker waarin je de smoothie maakt door een slimme deksel meteen als ’to go’ drinkfles kan dienen. Ideaal om voor je ’s morgens de deur uit gaat even een lekkere smoothie mee te maken, en deze onderweg op te drinken.

Tenslotte was er nog een fijne verrassing van Chocoladebezorgd. Hun bonbons zijn heuse kleurrijke kunstwerkjes, met vullingen die het water in je mond doen lopen. Er mocht een doosje mee naar huis, dus ook na het tochtje op de Blogboot viel er nog genoeg te genieten!