Culinair Favourites

Nespresso Queen’s Day Selection

Op Koninginnedag een kopje koffie in stijl drinken? Dat kan dit jaar met de speciale, tijdelijk verkrijgbare Nespresso Queen’s Day Selection. Er zijn twee varianten.

De Queen’s Day Selection Lungo bestaat uit de favoriete koffievariëteiten van de Nederlandse Nespresso Clubleden. De intense Fortissio Lungo, de evenwichtige Vivalto Lungo en de aromatische Finezzo Lungo.

In de Queen’s Day Selection Espresso vind je de Ristretto, vol en intens, de sterk gebrande Arpeggio en de evenwichtige, harmonische Livanto.

Wat de Queen’s Day Selections wat ons betreft echte collector’s items maakt zijn de verpakkingen. Beide sets zijn verpakt in bijzonder mooie, smaakvolle verpakkingen met grachtenhuisjes. Typisch Nederlands, helemaal Koninginnedag.

Zowel de Queen’s Day Selection Lungo als de Queen’s Day Selection Espresso bevat van de genoemde 3 varianten etuis met elk 10 capsules. De verkoopprijzen bedragen respectievelijk 11,10 en 10,50 euro. Let wel op: de sets zijn t/m 13 mei te koop, zolang de voorraad strekt, via de Nespresso Boutiques en Nespresso Boutiques-in-Shop.