Culinair

Magnum Mini

Dat ijsjes niet zo heel goed voor de lijn zijn, dat weten we best. Dat dat vooral geldt voor ijsjes waarin veel room en chocolade is verwerkt, da’s ook niet nieuw. Je kan dan, bij wijze van alternatief, natuurlijk kiezen voor een wat gezonder ijsje, maar wij zijn meer voor het echte werk, maar dan in mini-formaat.

Een Magnum Mini is namelijk net zo lekker als een gewone Magnum, maar dan de helft kleiner. En dat scheelt calorieën! Vanaf deze maand kun je er voor terecht in de supermarkt, waar je ze voor 2,89 euro (Classic, Almond & White variant) of 3,09 euro (Double Caramel & Double Chocolate en Dark Chocolate varianten) aantreft. Magnum Mini is per 6 stuks verpakt, wat dan wel weer als nadeel heeft dat je er zo maar een paar achter elkaar op kunt peuzelen. En of je op die manier hetzelfde figuurtje als de nieuwe Magnum ambassadrice Eva Longoria kunt krijgen…

Om de introductie van Magnum Mini te vieren, geeft Magnum drie maanden lang élke dag een échte diamant weg met een waarde van € 950,-. Per verpakking kun je zes keer meedoen; bij elke Magnum Mini vind je op het stokje namelijk een unieke code waarmee je kans maakt op een diamant.

Daarnaast kun je de komende tijd ook in grote winkelsteden op zoek gaan naar een diamant. Deze is verstopt in een Magnum Mini Cooper, waar je met 6 vrouwen tegelijk in rond mag zoeken. Vind je hem… dan is ie voor jou! Je kunt voor deze actie terecht in Rotterdam (Binnenwegplein, 12 april), Amstelveen (Hemaplein, 19 april), Eindhoven (18 September plein, 26 april), Groningen (Grote Markt, 3 mei).