Culinair

Lifestylelog probeert YEAU!

YEAU!

Water drinken is goed voor je, zeker in de zomer. Maar soms wel een beetje saai. En daarom probeerden we YEAU!

YEAU!

YEAU! is eigenlijk een soort limonadesiroop voor volwassenen (al zullen kinderen graag een glaasje mee drinken). Maar vergeleken met normale siropen heeft dit handige flesje een hoop voordelen.

Allereerst het formaat: het kleine 50 ml flesje stop je gemakkelijk in je tas, zonder dat je bang hoeft te zijn voor lekken. YEAU! is sterk geconcentreerd, en 1 klein kneepje in je glas water is voldoende om het een lekker smaakje en leuk kleurtje te geven.

Daarnaast staat ook de inhoud van het flesje ons wel aan: geen suikers, cafeine en hoera, ook geen calorieën! Zo’n beetje YEAU! in je water maakt het water dus wel lekkerder, maar niet ongezonder. Tenzij je erg op de befaamde E-nummers let, want die zitten er wel volop in.

YEAU! is er in 4 smaken. Wij probeerden de Chill Blackcurrant variant, lekker fris en fruitig, met een gezellig paars gekleurd water voor het oog dat ook wat wil. YEAU! is te koop bij verschillende supermarkten voor €3,39 per flesje. Wij komen deze zomer wel aan de oh zo belangrijke 2 liter water per dag!