Culinair

Lifestylelog probeert Pickwick Fruit Fusion: thee zonder thee

Pickwick Fruit Fusion

Zeg je Pickwick, dan zeg je thee. Maar… in hun nieuwste introductie zit helemaal geen thee! Wij zochten uit wat er dan wél in die theezakjes zit.

Pickwick Fruit Fusion

Pickwick Fruit Fusion, de fruitigste Pickwick lijn ooit. Zo fruitig, dat er zelfs geen ruimte meer is voor de thee. Dat heeft voordelen (geen cafeïne bijvoorbeeld), maar is natuurlijk ook wel even wennen. Wij deden een kleine smaaktest.

In de Fruit Fusion ‘theezakjes’ vind je fruit, zonder dat licht bittere van thee erbij. Dat maakt het resultaat in je kopje lekker zoet, bijna alsof je een warm vruchtensapje drinkt. Klinkt misschien niet zo lekker, maar geloof ons, dat is het zeker! Zelf zijn we geen grote theedrinkers, maar Fruit Fusion kan ons prima bekoren. En het leuke is: echte theeleuten genieten er ook van.

Fruit Fusion is er in drie combinaties. Zwarte bes & Kers is intens van smaak, en daardoor ook heerlijk op gure dagen. Framboos & Aardbei is echt zomers, super fruitig: alleen al van de geur word je vrolijk. Onze favoriet is Ananas & Citroen: wat een bijzondere combinatie! Citroenthee was de eerste ‘thee met een smaakje’ van Pickwick, maar door de combinatie met ananas worden we pas écht enthousiast. Deze smaak moet je echt even gaan proeven!

Pickwick Fruit Fusion is voor €1,69 per verpakking te koop bij de supermarkt. Een fijn alternatief voor iedereen die geen cafeïne wil binnenkrijgen, of gewoon op zoek is naar een net wat frisser, fruitiger drankje dan gewone thee.