Culinair

Johnny Doodle maakt heerlijke fudge!

Johnny Doodle

Ken je het merk Johnny Doodle al? Geen schande als je antwoord hierop ‘nee’ is, want het merk is behoorlijk nieuw in Nederland.

Wel is het de hoogste tijd daar snel verandering in te brengen, want dit eigenwijze merk weet wat lekker is!

Johnny Doodle

Het is een opvallende naam voor een merk, Johnny Doodle. De man bestaat, zover wij weten, niet echt, maar past wel perfect bij het merk dat zijn naam draagt. Een creatieve Rotterdammer (ja, een merk van Nederlandse bodem!), die graag van het leven geniet en met veel plezier zichzelf en anderen verrast.

De eerste Johnny Doodle producten liggen nu in de winkels, en oh, wat zijn ze lekker. Vier soorten fudge, met stuk voor stuk smaken om je vingers bij af te likken.

Johnny Doodle

Bijzonder!

Johnny Doodle gaat bijzondere smaakcombi’s niet uit de weg, en zo kwam het dat niet alleen klassiekers als Vanilla en Chocolate in de schappen belandden, maar ook de heerlijke Rum & Raisins en (onze favoriet) Salty Caramel. Door dat hele kleine snufje zout net wat minder zoet dan traditionele fudge, en als je het ons vraagt dubbel zo lekker.

Johnny Doodle fudge is verkrijgbaar bij verschillende supermarkten, waaronder PLUS, voor €1,59 per zak. En goed nieuws: begin volgend jaar gaat Johnny ook chocolade maken!