Culinair

Het kerstmenu volgens AH

Vroeger was het zo simpel: met Kerst was het gourmet of fondue. Toen kwam de steengrill, nog steeds prima, aangezien iedereen zijn eigen maaltijd bereidde. Maar langzaamaan wilden we allemaal wel weer eens wat anders tijdens de feestdagen, en inmiddels zijn we er eigenlijk al helemaal aan gewend dat de supermarkten speciaal voor deze periode een lijn met extra luxe producten in de schappen brengen.

Trendsetter op dit gebied is Albert Heijn, en ook dit jaar pakken zij weer flink uit. Zij presenteren ruim 100 AH Excellent producten, waarmee je op culinair gebied de feestdagen met gemak overleeft. Meest opvallend vonden wij de amuses, en dan met name de originele manier waarop deze worden gepresenteerd.

Neem nou deze Amuselolly’s: ze zien er zo leuk uit dat het eigenlijk niet eens meer uitmaakt hoe ze smaken! Verkrijgbaar in de smaakcombinaties: geitenkaas met mango chutney en rode peper mix, tuinkruidenpat√© en zoete hazelnotencrunch en geitenkaas met honing en amandelschaafsel. Laat de Kerst maar komen!