Culinair Getest

Goeie Grutten Betuwse Kers

Krokante muesli. Wat kun je daar nu over vertellen? Hoe maak je zo’n vanzelfsprekend product bijzonder? Dat weten ze bij Goeie Grutten maar al te goed. Wij proefden de nieuwe Betuwse kers variant.

Een pak Goeie Grutten is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook de moeite waard om te lezen. Want op dat retro pak met een Hollandse gevel vind je allerlei informatie over de herkomst van wat je in het pak vindt. Zo weten wij bijvoorbeeld dat de kersen uit ons pak uit de Betuwe komen, en waarom de grond daar zo goed is voor kersenbomen.

Nu kan een verpakking er leuk uit zien, als het om krokante muesli gaat is het toch vooral belangrijk hoe het met de inhoud zit. Nou, dat zit in het geval van Goeie Grutten wel goed. Lekker krokant, maar niet te hard, zoet, maar niet overdreven, met lekkere gedroogde kersen. En, met al die vezels, nog hartstikke gezond ook! Goeie Grutten krokante muesli is onder andere te koop bij de grotere Albert Heijn en C1000 supermarkten en bij alle Deen supermarkten van Nederland. Een pak van 350 gram kost € 2,99.