Culinair Favourites Featured Getest

Getest: Yannoh-granenkoffie

Koffie… maar dan anders! Yannoh granenkoffie wordt gemaakt van, de naam zegt het al, geroosterd graan. Gerst, rogge en tarwe om precies te zijn. Alles 100% biologisch, zonder geur-en smaakstoffen en cafeïnevrij. Yannoh granenkoffie wordt geleverd in poedervorm, oplosbaar in warm water, en is er in 3 smaken. Wij hebben ze alledrie voor je geprobeerd!

Good Morning, speciaal bedoeld om goed wakker te worden, is redelijk pittig maar niet bitter. Een kopje drinkt makkelijk weg en zorgt ervoor dat je goed wakker en alert wordt, vergelijkbaar met een lekker sterk bakkie bij het ontbijt. Fris en fruitig, maar niet stuiterend van de cafeïne beginnen we de dag.

After Dinner is er speciaal voor na de maaltijd. Er is venkel aan toegevoegd, wat goed is voor de spijsvertering, en hij voorkomt de bekende after dinner dip. Een lekkere frisse koffie!

Sleepy Time tenslotte, is bedoeld als laatste kopje koffie van de dag. Er is o.a. een kleine hoeveelheid valeriaan aan toegevoegd, om rustig de dag af te sluiten. De mokkasmaak maakt deze variant zachter dan de eerste twee, en daarmee onze favoriet.

Alle soorten Yannoh granenkoffie worden verkocht per 100 gram (ongeveer 65 kopjes), met een richtprijs van 6,10 euro.