Culinair Favourites Featured Getest

Getest: Ocean Spray Cranberry Compote

Cranberries: je kunt ze het hele jaar gebruiken (aanrader, want hartstikke gezond!), maar zo rond de feestdagen beleven zij wel hun topdagen. Wij pakten er alvast een potje Ocean Spray Cranberry Compote bij om in de stemming te komen!

Cranberry compote is enorm veelzijdig. Koud of warm, als saus bij vlees of gevogelte of in toetjes of zelfs salades, alles kan. Heb je nooit eerder cranberry gegeten, dan zul je misschien even moeten wennen aan de typische, zoetzure smaak, al vinden we de compote aan de zoete kant, en minder heftig dan veel cranberrysapjes.

Wil je je vlees een bijzonder sausje geven dan is deze compote (verwarmd) zeker een idee, vooral als je eens wat bijzonders op tafel wil zetten. Ook bij een luxe dessert komen de cranberries prima uit de dop, al doen ze het ook prima in een kommetje yoghurt. Nog een door ons zeer aan te raden idee: pannenkoeken of poffertjes smaken opeens heel anders, en bijzonder lekker met cranberries. Met Ocean Spray Cranberry Compote haal je een veelzijdig potje in huis, dat zeker tijdens de feestdagen prima van pas zal komen.