Culinair Favourites Getest

Nieuwe Verkade koekjes

Wat een rotwerk hebben we toch. Toen koekjesmerk Verkade haar assortiment onlangs flink uitbreidde mochten wij alle nieuwe smaken uitproberen. Zodat wij jou kunnen vertellen welke varianten je absoluut niet mag missen!

Helemaal nieuw zijn de Pakkerds (1,49 euro per pak), brosse koekjes met een zachte vulling van melkchocolade of chocolade-hazelnoot. Met name de melkchocolade variant kan zéér onze goedkeuring wegdragen. Het intense chocolade koekje, met de vloeibare chocolade in de kern. Een mens wordt er acuut gelukkig van.

Ook de Digestive lijn mocht een aantal nieuwe variaties verwelkomen. Zo is de Digestive Crunchy er nu ook als Digestive Crunchy Melk (1,45 euro per pak), met een laagje melkchocolade. Het stevige granenkoekje met een krokante bite laat zich prima combineren met het dunne laagje melkchocolade en hapt lekker weg. Door de stevige samenstelling helpt het koekje ook nog eens prima tegen flinke trek, veel beter dan veel andere chocoladekoekjes.

Nieuw zijn de Digestive Koekies (1,45 per pak), koekjes boordevol vezels, waarbij je kunt kiezen uit ‘Choco’ of ‘Choco Hazelnoot’. Deze Koekies kun je het best vergelijk met de bekende chocolate chip cookies, lekker bros met stukjes hazelnoot en/of chocolade. De stukjes chocolade hadden, voor het intense effect van ons nét iets groter mogen zijn, maar dat neemt niet weg dat deze Koekies heerlijk weg eten. Koekjes van het soort ‘goh… heb ik nu echt zonder het op te merken het halve pak leegegeten?’. Lekker dus!