Culinair Favourites Featured Getest

Getest: Dorset Cereals

Dorset introduceert in mei 2 nieuwe cereals. Wij vonden het een kleine moeite om ze alvast even voor je uit te proberen!

De nieuwe Simply Fruity Muesli is een combinatie van grotendeels ongebakken granen en gedroogd fruit: ananas en papaya, om precies te zijn. Daar zijn nog wat rozijnen aan toegevoegd om het af te maken. Waar een muesli nog wel eens een kleffe bedoening wil worden in je yoghurt of melk, blijft deze lekker stevig. De stukjes fruit zijn jummie, zeker de papaya voegt echt wat toe.

Ben je meer van de crunchy muesli? Dan kunnen we de Honey Granola aanraden. De granen, noten en zaden zijn vermengd met wat honing gebakken in de oven, en vervolgens in kleine stukjes gebroken. De smaak is licht zoet, met royal veel notenstukjes. De Granola is fijn van structuur, geen complete hompen of brokken dus, en daardoor lekker makkelijk eetbaar met melk of yoghurt.

Allebei de nieuwe producten zitten in compacte, basic verpakkingen, die ook nog eens leuk zijn om naar te kijken. Verkoopprijs: 2,49 euro per pak.