Culinair

Ella’s Kitchen Smikkelsticks

Annie

Ella’s Kitchen ken je misschien al van de lekkere, en bovenal verantwoorde voeding voor baby’s en kinderen. In die leuke vrolijke verpakkingen! Nieuw, en hartstikke lekker, zijn hun Smikkelsticks.

Ella’s Kitchen Smikkelsticks

Als je kind een maand of zeven oud is, is het wel toe aan vaste voeding. Extra leuk is het natuurlijk als ze dat zelf uit hun handjes kunnen eten. Daar zijn de Smikkelsticks een prima oplossing voor!

Deze knapperige hapjes zien eruit als chips, maar zijn gemaakt op basis van maismeel, en bevatten aardbeien en banaan. Allemaal verantwoord en zonder toevoegingen gemaakt, dus wees niet bang voor een vettig en zoutig chippie. Nee, deze Smikkelsticks zijn lekker en gezond!

Natuurlijk kunnen kleintjes van deze leeftijd nog niet zo goed happen, en wil je niet dat zij zich kunnen verslikken. De Smikkelsticks lossen vanzelf op in hun mond, en kunnen dus veilig gegeten worden. Jonge kinderen wennen aan vaste structuren, hebben iets lekker knapperigs te eten, terwijl de Smikkelstick in hun mond vanzelf uiteen valt, zodat er niks de keel in kan schieten.

De smaak is ook prima: wij proefden ze natuurlijk zelf even, en kunnen blij concluderen dat de hapjes niet overdreven zoet en al helemaal niet zout zijn. Mooie introductie van Ella’s Kitchen!