Culinair

Je eigen chocoladeletter samenstellen bij CHOCSTAR

chocstar chocoladeletter

Alsof de keuze tussen melk, puur, wit of melk met hazelnoot al niet lastig genoeg is, gooien ze er bij CHOCSTAR nog eens tientallen opties bovenop. Acute chocoladeletterstress!

Melk, puur of wit?

Het kiezen van een chocoladeletter bij CHOCSTAR begint op dezelfde manier als bij een gewone chocoladeletter: gaan we voor melk, puur of wit. Oh, of voor extra puur, 70,4%. Lastig! We spelen op safe, en gaan voor melkchocolade.

Waar in de winkel de keuze er dan wel zo’n beetje op zit, begint het bij CHOCSTAR pas. Je mag nu namelijk 4 extra ingrediënten gaan selecteren, verdeeld in de groepen ‘noten’, ‘fruit’, ‘kruiden’, ‘snoep’, ‘koek’, ‘decoratie’, ‘specials’, ‘sinterklaas’ en ‘schildjes’. Meer dan 80 keuzes heb je, zie er daar maar eens 4 uit te kiezen!

Sinterklaas

Wij kiezen na lang wikken en wegen voor smaken die we echt bij Sinterklaas vinden passen. Onze melkchocoladeletter word voorzien van witte chocolade kruidnoten, macadamia noten, kaneel en een vrolijk Sinterklaas schildje. Een betere chocoladeletter dan deze hebben we nog nooit gezien! Al deed het een beetje pijn om het eetbare 23 karaats goud, de speculaas, de caramelblokjes en al die andere lekkere ingrediënten links te laten liggen…

chocstar chocoladeletter

Per post

Anderhalve dag na onze bestelling, wordt de CHOCSTAR chocoladeletter al bezorgd. Gewoon door de brievenbus, in een stevige verpakking, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. In een mooi doosje met een strikje zit hij, onze persoonlijke letter L, van Lifestylelog. Nadat we een flinke hap hebben genomen weten we het zeker: we hebben, ondanks al die keuzestress, écht de allerlekkerste chocoladeletter ever gemaakt!

Zelf ook zo’n persoonlijke chocoladeletter samenstellen, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders? Snel naar de site van CHOCSTAR!