Culinair

Côte d’Or BRUT: stoere chocolade

Côte d’Or BRUT

Bij Côte d’Or snappen ze dat dit precies de tijd van het jaar is om een nieuwe chocoladereep te introduceren. Wij stortten ons met veel plezier op Côte d’Or BRUT!

Côte d’Or BRUT

De feestdagen zitten erop, het is volop winter en laten we eerlijk zijn, we kunnen best wat comfort food gebruiken om deze tijd van het jaar door te komen. En wat is er nu comfortabeler dan chocolade!

De laatste tijd is de trend ‘robuust’, chocolade waar je ouderwets je tanden in kunt zetten, stevig en rijkgevuld. Ook Côte d’Or gaat daar nu in mee, en introduceert BRUT. Repen met een grove structuur en bijzondere smaken. Wij mochten ze proeven, en hadden direct een favoriet.

Côte d’Or BRUT

Melk of puur?

Houd jij van melkchocolade, of kies je liever puur? In beide gevallen kun je binnen de BRUT-lijn je slag slaan. Er zijn drie varianten te koop: pure chocolade met pecannoten en cranberry’s, pure chocolade met sinaasappel en amandelen en melkchocolade met hazelnoten en gekarameliseerde amandelen. Die laatste is ook meteen onze favoriet: de noten geven de reep extra stevigheid, en daarnaast houden wij nu eenmaal meer van melkchocolade dan van de pure variant.

Côte d’Or BRUT

In iedere verpakking zitten twee dikke repen, die je makkelijk in blokjes kunt breken. Lekker om zelf op te eten, maar door zijn stoere looks ook goed geschikt om op tafel te zetten als je bezoek krijgt. Côte d’Or BRUT kost €2,99 per verpakking en ligt nu in de supermarkt.