Culinair

Chocolate Fix

Zodra je Chocolate Fix ziet, wil je het spelbord het liefst opeten. Om er vervolgens achter te komen dat die lekkere bonbonnetjes gemaakt zijn van plastic… Chocolate Fix is dan ook geen lekker hapje, maar een spel dat je hersens in conditie brengt.

Je krijgt namelijk, op verschillende moeilijkheidsniveaus, aanwijzingen over hoe je de bobonnetjes op het speelbord moet zetten. In de makkelijkste opgaves hoef je alleen maar goed te kijken, in de moeilijkere krijg je voor bepaalde posities alleen de vorm of juist de kleur door. Bekijk de aanwijzingen goed, want er is steeds maar 1 oplossing.
Chocolate Fix is een spel voor 1 deelnemer, en geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Er zitten 40 opdrachtjes bij, waar je een aardig tijdje mee zoet kunt zijn. Zet je in de eerste ‘beginner’ opgaves alles nog snel op zijn plek, zo halverwege het ‘gevorderde’ niveau zit je rustig 5 minuten of meer te turen en te puzzelen tot je alle stukjes op de juiste plek hebt staan. Leuk tijdverdrijf, met slechts 1 nadeel: je krijgt er vreselijke trek in bonbons van.

Chocolate FIX
Bestel via Bol.com: Chocolate FIX
Ravensburger


Gif Banner 468x60