Culinair

Chocolade van Johnny Doodle

Johnny Doodle chocolade

Nog niet zo lang geleden verraste Johnny Doodle ons met heerlijke fudge, maar nu wordt het nog beter: er is nu ook chocolade van Johnny Doodle.

En Johnny zou Johnny niet zijn als hij daar geen heel bijzondere chocolade van zou maken. Acht repen in eigenwijze smaakcombinaties die je het water in de mond doen lopen. Wij mochten ze proeven!

Johnny Doodle

Johnny Doodle is een nieuw merk, dat onlangs sterk in de markt werd gezet met een flinke lijn fudge. Allemaal in originele smaken en voorzien van een opvallende, coole verpakking. Want Johnny wil naast lekker ook leuk zijn en een beetje inhoud hebben… ja Johnny snapt maar wat goed wat wij zoeken in een man!

Daarnaast heeft Johnny ook nog eens een groot hart, zo blijkt nu hij ook chocolade maakt: van iedere verkochte reep gaat er 10 cent naar de Johnny Doodle cacao coöperatie in Ghana, een samenwerking met Ghanese cacaoboeren. Oh Johnny… wat ben je leuk!

Johnny Doodle chocolade

Chocolade van Johnny Doodle

Alles goed en wel, geweldige man die Johnny Doodle, maar smaakt die chocolade ook nog ergens naar? Voor we daar achter komen moeten we eerst aan de slag met een hamer. Da’s namelijk de manier waarop Johnny wil dat zijn chocolade gegeten wordt: er even een flinke klap op geven met een hamer (of even slaan tegen de rand van de tafel of het aanrecht), zodat het in brokken uiteen valt. Als jij het wilt Johnny, dan doen wij dat!

Acht smaken heeft hij gemaakt, en alle acht klinken ze te lekker om waar te zijn. Neem nu White Strawberry & Merengue. Of Milk Fudge & Brownie. Milk Amaretti… Dark Salty Fudge. Maak ons gek Johnny! Of je nu houdt van melk, puur of wit, met Johnny kun je alle kanten op.

Johnny Doodle chocolade

Onze favorieten? Voor ultiem zoete verwennerij kiezen we White Strawberry & Merengue, als we op zoek zijn naar wat meer pit dan wordt het Dark Nougat & Cardamom. Niet de we de overige smaken afslaan overigens…

De chocolade van Johnny Doodle is al te koop bij DEEN en Boni, de overige supermarkten volgen snel.