Culinair winnen

Afgelopen: Bitossi Home bio bij Leeff (+WIN)

Leeff heeft sinds kort het biologisch afbreekbare servies van Bitossi Home bio in het assortiment. Wij probeerden het uit, en geven het weg!

Servies dat 100% biologisch afbreekbaar is. We konden ons er zo snel niks bij voorstellen. Een kartonnen bordje? Een beker die slap wordt van de vloeistof die erin zit?

Nee! Toen we een mooi bord en bijpassend schaaltje van Bitossi Home bio in handen hadden wisten we dat het anders zat. Het is gemaakt van bamboe, dat niet alleen duurzaam en sterk is, maar ook goed voor het milieu. Het groeit snel (dus wees niet bang voor ‘ontbossing’), heeft daarbij geen hulp van chemicaliĆ«n nodig, en is 100% biologisch afbreekbaar.

Natuurlijk wil het oog ook wat. En dat krijgt het ook! Het Bitossi Home bio servies is verkrijgbaar in beige/wit en bruin. Wij kozen de bruine variant, en leuk is dat je echt de bamboevezels kunt zien. Hoe ze dat precies in de vorm van een bord en kommetje hebben gekregen, da’s een lang verhaal waar we je niet mee gaan vermoeien, maar het resultaat mag er zijn. Lichtgewicht, kan tegen een stootje en valt door zijn neutrale looks te combineren met ieder ander servies.

pvbitossileeff2

Je koopt deze Bitossi Home bio producten via de website van de heerlijke lifestylewinkel Leeff: www.leeff.com. Wij mogen deze week een ontbijtset weggeven, zodat 1 gelukkige winnaar het servies zelf kan ervaren. De set bestaat uit 2 mueslikommen en 2 ontbijtborden. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.